Verbinding Weven februari

Mitakuye Oyasin – We zijn allemaal verwanten, allemaal verbonden, (Lakota indianengroet)

Stilletjes aan ontwaakt de natuur. De tekenen zijn er al en vooral we voelen het in ons lichaam. Persoonlijk is het bij mij een mix van heel veel goesting en allerlei projecten, maar toch mezelf de nodige rust gunnen, want net zoals de natuur hoef ik niet alles in één dag op de wereld te zetten. En gelukkig ook!

Het kriebelt bijvoorbeeld om plaats te maken in mijn atelier, ontspullen, opruimen, lentepoets. En daarom geniet je tot 21 maart van 10% korting op heel mijn aanbod op mijn website.  Dit geldt vooral voor kunstwerken, maar ook voor vrouwencirkels en workshops. CODE Primavera.

Een van de dingen die me de laatste tijd bezighouden is hoe mijn kunstwerken tot de juiste bestemming brengen zonder dat er een gelddrempel hoeft te zijn. Ik zou bijvoorbeeld veel liever hebben dat een werk zijn juiste thuis vindt in ruil voor een mand biogroenten, pollekes (LETS systeem), een massage of iets anders, dan dat het in mijn atelier blijft wegens financiële drempel.

Dus als je al eens iets hebt zien passeren dat je hart een sprongetje deed maken, of je wil graag eens komen kijken omdat je voeling hebt met mijn werk, mag je altijd contact opnemen. Dan laat ik je zien voor welke werken ik graag in het ruilsysteem stap. Hieronder alvast eentje in de ruilaanbieding.

Nieuw! Mijn Griekse vriendin en buurvrouw Theodossia overwintert in België en samen zullen we twee zangcirkels in mijn atelier hoeden. Noteer alvast 16/3 en 20/4 in je agenda en neem je instrument mee! (aanmelden via reply op deze mail)

liefs,

Maëlle